lördag, april 08, 2006

Glimtar från dagens utbildning

Glömde tyvärr att ta med kameran, men här kommer små glimtar från kandidatutbildningen som samlade ca 200 kristdemokrater. En positiv och inspirerande dag.

En liten film med Göran Hägglund skulle visas via storbild och det uppstod till en början lite ljudproblem. På filmen kan man se Hägglund sitta med en kaffekopp och han rör på munnen, och det som hörs i högtalarna är; "...design by OBH Nordica". Är det en ny partisponsor?

Maria Larsson redogjorde för partiets valfrågor och visade en bild där grundavdraget var 315000 kronor. Inte illa! Hon var snabb med att påtala att det blivit en nolla för mycket.

Maria kallade den socialdemokratiska regeringen för "fyrverkeriregering" - de skickar upp små ljus som slocknar snabbt. När det var frågestund lite senare reste sig en man upp och sa: "Jag var tidigare en sån där fyrverkeripjäs"(socialdemokrat).

Henrik Ehrenberg hade en powerpointbild där det stod "unga vuxna (30-44 år)". Alltså är jag en ung vuxen! När är man "vuxen"?

Irene Oskarsson, distriktsordförande, gav följande kommentar när jämställdhet i politiken och på listorna diskuterades: "I det här länet får männen ta för sig om de vill vara med!". Häpp.

1 kommentar:

Lilith sa...

Det gjorde ni bra, mkt trevlig dag.