tisdag, april 18, 2006

Om...

... Oliviera satt straffen kanske matchen slutat på ett annat sätt. Vem vet? Nu blev det istället stryk med 2-0 borta mot Assyriska. Ganska jämn match, men Norrköping var lite för tama i avsluten och de skott som sköts hamnade allt för ofta utanför. Får man önska lite skotträning?

Assyriska hade snabba omställningar och där hängde inte riktigt IFK med. Lille kvicke Sundin var vass.

Vi stod längs med ena kortsidan och jag trodde inte mina ögon när Assyriska hade en boll i insidan av stolpen som tack och lov inte blev mål. Puh.

Tycker trots allt att Norrköping gjorde en hyfsad match och kämpade och slet ända tills slutsignalen ljöd. Man vek inte ner sig och det var ett steg i rätt riktning. Ett Assyriska som har lite flyt på hemmaplan är inte lätt att slå. Spong och Magnusson passade inte riktigt bra ihop som mittbackspar. På mittfältet saknas kreativitet. Det räcker inte med att Jönsson springer och Nordbeck smäller på. Någon måste lägga passningarna också. Anfallen blev lite stereotypa när man hela tiden gick ut på kanten och slog inlägg. Anfallet var faktiskt inget vidare. Varken Oliviera eller "Benny" kan känna sig säkra på en plats där. Om Santos kan ta sitt förnuft till fånga vill jag se Thordárson och Santos som anfallspar. Dybendal var bra mycket bättre än när jag såg honom mot Elfsborg. Rönneklev slet både defensivt och offensivt. Han måste våga utmana mer och skjuta själv.

Ny match på måndag. Då väntar hemmapremiär mot J Södra. Bara vinst räknas.

F ö var det lite fånigt att Micke Persbrandt kom in med bollen iklädd kostym och en Assyriska-halsduk.

Inga kommentarer: