måndag, april 24, 2006

Känns som en förlust

Hemma igen efter en lååång hemresa från Parken. 1-1 känns mer som en förlust. Acko tyckte att det var ett Salomonskt resultat. Jag undrar för vem? Inte för mig iallafall.
Det var så onödigt att släppa till kvitteringsmålet. Det var ju trots allt Norrköping som var klart bäst. Man hade spelet och chanserna, men satte tyvärr inte dem.

Jämfört med matchen mot Assyriska var detta ett stort steg framåt spelmässigt. Trots de tappade poängen så finns det hopp. Arvhages glidtackling var otroligt snygg. Är lite svag för glidtacklingar. Laitinen är bra offensivt, men mindre bra defensivt.

Med i bilen upp till Parken hade vi tre södraiter i baksätet, varav en är vår dotter. (Har vi misslyckats med vår uppfostran?). De var påtagligt nöjda med en poäng, ja nästan som en seger. De hade varit bra nervösa för att det skulle bli ett segermål när IFK pressade på i slutet. Och det var nära. Dottern berättade f ö att hon fick lite konstiga blickar när hon högt sa "Santos" när speakern sa; "Mål av nummer 19..." Det kanske finns IFK i blodet iallafall.

Jodå, det blev en mosbricka med räksallad på Statoil i Norsholm i kväll också.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Uppflyttningsplats. Minst en vecka till...

Tråkmatch på Skytteholms IP i Solna mot Väsby United. TFF borde ha fått segern med ett skott i ribbans underkant som sen studsar ner på mållinjen i 79:e.

TFF ser stabilt ut bakåt i år men saknar udden framåt än så länge. Det talar för oavgjort på bortaplan och förhoppningsvis en hel del segrar hemma. Vi får väl se hur långt det räcker på slutet. Bra om TFF kan undvika uppflyttningssnacket ett tag. Sånt bara stör.

Härligt att vi har fått krisstämpel på Bois.

Mia sa...

Känns som att denna säsong av SE är minst lika tuff som förra säsongen. Om inte tuffare?

Vet inte om man kan utläsa någon klar tendens av de två första omgångarna. Vi får väl se hur det ser ut när en tredjedel är spelad. Men klart är att man inte har råd att tappa allt för många poäng i inledningen om man vill vara med och slåss om de allsvenska platserna.

Japp, BOIS har kommit ner på jorden. Det var inte bara att ställa ut skorna. IFK möter BOIS nästa match.

Anonym sa...

Hoppas Bois och Peking delar broderligt på poängen.

Om ett mindre under sker kanske jag kan ta mig loss från budgetarbetet och åka o fira första maj tillsammans med Assyrierna i Södertälje. Lär bli svettigt.

daniel

Mia sa...

Hoppas kan du alltid göra. Men för IFK är det seger som krävs. 1 av 6 möjliga poäng är inte godkänt om man räknar med att vara topp tre.

Om du kan se matchen mot Assyriska, håll koll på deras lille kvicka Sundin! Där gäller det att hålla i hatten.