tisdag, april 04, 2006

Snö och kallt i Borås

Ja, inte kändes det som en försäsongsmatch i april inte. Snarare som en kvalmatch i november. Det var kallt och under första halvlek vräkte snön ner. Brr. Tårna kändes som små frusna prinskorvar... Vilken läcker arena det är!

Matchen slutade 2-0 till Elfsborg och det var rättvist. Men målen uppstod efter misstag av IFK-spelare. Första målet var en rejäl bjudning av ex-elfsborgaren Arvhage. Arvhage var annars bra och en angenäm ny bekantskap för mig. Bollinnehavet var säkert 70-30 och Elfsborg trillade boll fint, men det hände inte så jättemycket. Trodde nog att de skulle vara bättre med tanke på vilka spelare de har. Min egen favorit Viktor Rönneklev tyckte jag klarade av matchen mot Anders Svensson på kanten riktigt bra.

Väldigt kul att se Gallo spela igen. Vilken härlig känsla han har i fötterna. Nu är det 14 dagar kvar till superettapremiären och då vill jag se mer anfallsspel. Dagens anfall var tämligen osynligt och tamt. Blev lite mer fart när Igesund kom in och det var synd att hans kanonskott inte gick in. Santos saknas verkligen i anfallet.

Inga kommentarer: