Ungkarlen Andreas har blivit en riktig gourmétkock om han får säga det själv. Från att tidigare ha varit bästa vän med familjen Dafgårds kommer han numera till jobbet och berättar hur han lagat den ena spännande maträtten efter den andra: Spaghetti Bolognese, Fisktartarer med romsås och hör och häpna - igår på lunchen förtäljde ungkarl Sturesson att han i helgen lagade ärtpuré med räkor och lax-och-sparris-rullar!!
Kan vi få receptet?
fredag, oktober 28, 2005
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
1 kommentar:
Det kanske bör förtydligas. Det var halstrade fisktartarer som serverades (av mig till mig) tillsammans med brynt sparris och rostad vitlökscréme och parmensan. Höjer dock ett varningens finger. Det är en tidsödande maträtt att laga.
Receptet finner ni på:
http://svt.se/svt/jsp/Crosslink.jsp?d=6144&a=111550&ingredients=fisktartar&showResults=false
/Sturesson
Skicka en kommentar