söndag, oktober 02, 2005

Inget bra resultat

Det var nära att jag stängde av tv:n i halvtid. Ville/orkade inte se mer av matchen. Var rädd att det skulle kunna rinna iväg med ett par bollar till. Det stod ju 2-0 i halvtid och jag tyckte inte att ÖSK var så jättebra.
Men så hände något i halvtid. IFK:arna kom ut som ett nytt lag och reducerade direkt. Alm, givetvis! Varför spelade man inte så här i första halvlek?!?
Matchen kunde ha slutat hur som helst. Det var chanser åt båda håll. Lindberg gjorde en bra insats i mål och räddade IFK kvar i matchen. När Alm tryckte in 2-2 stod jag upp och skrek i vardagsrummet. Varför var det just Whass som är född med träben som fick chansen i slutsekunderna? Pust.
Dagens resultat var i praktiken en förlust både för IFK och ÖSK. Det hade behövts en seger. Nu står hoppet till att Trelleborg fixar minst oavgjort mot GAIS. Tror aldrig det har hänt att jag hoppats på att TFF ska ta poäng...

2 kommentarer:

josephzohn sa...

GAIS dåliga nerver ... Trelleborg är nära strecket ... motivation slår klass ... ska vi hoppas på det scenariot??

Mia sa...

Låter som ett väldigt lockande scenario att hoppas på. Större under har ju skett. Vi får väl se vid 21-tiden ikväll hur det gick.