måndag, oktober 10, 2005

JAAAAA!

Precis hemkommen efter att ha sett IFK besegra bönderna på Parken med 2-1. Och vilken härlig seger! IFK vänder underläge och vinner trots att man spelar med en man mindre den sista halvtimmen. Istället för 3-1 (vääääldigt tveksamt bortdömt mål), blev Jönsson utvisad och det hela blev genast mer nervöst. Minuterna var väldigt långa. Hade bönderna fått in en kvittering, hade säsongen varit över. Men IFK spelade bra och aggressivt och hade bud på flera mål, trots att man var en man kort. Viktor Rönneklev blev utsedd till matchens lirare och jag instämmer helt. Han visade upp det fina spel som han presterade under förra säsongen. Viktor sprang överallt och låg bakom Santos båda mål.

Domaren hade ingen bra dag och tyvärr håller domarna i Superettan väldigt ojämn klass. Man kan undra om vissa av dem fått licensen via postorder?

Segern firade vi med hamburgare på McD i Klinga. Gott! Man blir hungrig av att se på fotboll...
Under hemresan lyssnade vi på "Tengby direkt" och med under första delen av programmet var min favorit Ralf Edström. Verkar vara en härlig människa. Ikväll somnar jag med ett leende på läpparna. Drömmen om kvalplatsen lever iallafall fram till lördag. Då är det en "sexpoängsmatch" mot Gais borta.

Inga kommentarer: