söndag, februari 05, 2006

Gudomligt god falafel

Idag blev det äntligen av att vi åt falafel. Och så god den var! Det lär säkert bli ett återbesök på detta matställe innan vi lämnar Eilat på onsdag. Redan söndag och snart dags att åka hem till kylan igen. Helt otroligt så fort tiden går.

Eftersom det fläktade en del valde Camilla och jag att tillbringa eftermiddagen vid poolen. Skönt.
Nu är klockan ca 17.30 och det börjar redan bli mörkt ute. Vi ska nu göra oss fina till buffén och sen ska vi gå iväg till en uteservering som har mjuka sköna soffor ute på stranden. Kanske återkommer med en bild.

Har ännu inte hittat någon kylskåpsmagnet som jag vill ha. Nej tack, till färgglada delfiner och jerusalemmotiv. Får leta vidare.

Till sist, vi kvinnor som delar rum med Sturesson får nog ta ett större ansvar och se till att han smörjer in sig ordentligt innan han går ut i solen. Han är rödflammig på armar och ben nu - soleksem.

5 kommentarer:

Acko AJ sa...

ehh, flickor, ta det nu lugnt. Smörja in unge herr sturesson ordentligt? Gör det åtminstone offentligt...

Tommy Bernevång sa...

Mat, sol, bad, värme, fika, lata eftermiddagar - vad tog konferensen vägen - var det inte utbildning, eller??

Mia sa...

Acko//
Notera att det stod "han smörjer in sig". Något annat än solcreme bistår vi inte med.

Mia sa...

Tommy//
Konferensen är otroligt bra med givande grupparbeten och workshops. Men jag kan ju inte skriva allt för mycket om det här på bloggen - man vet ju aldrig vem som läser. Vi vill ju avslöja hela vårt upplägg för valet för alla. Nu på förmiddagen är det en gedigen genomgång av valorganisation och valledning.

Låter lite som att du ångrar att du inte är med...

Acko AJ sa...

Tack Mia, för förtydligandet. Jag var rädd att unge herr Sturesson skulle få utökad hemtjänst, och undrade direkt om det verkligen var biståndsbedömt ;-)