fredag, februari 17, 2006

Kim Martin!

Hjärtat slår fortfarande alldeles för fort. Vilken semifinal! Puh! Det var verkligen en nervpärs! Var också orolig ett tag för Acko Ankarberg Johansson som slutade andas när det var dags för straffar. Jag säger bara Kim Martin! Acko vill att hon ska bli andremålvakt i HV. Varför inte?

Om vi backar lite. Jag är inte så förtjust i damhockey. Lite mesigt och tamt utan tacklingar. Men vilken spänning och dramatik det blev. Och vilket spel av Martin, Rooth och Holst. Underbart! Utvisningen i slutminuterna av förlängningen var hemska. Då trodde jag att USA skulle få in pucken. Dags för straffar. Vågade knappt titta. Och så försöker sig Holst på en "Foppa". Vad gör hon?!? Men USA hade inte Martin. Hon var som muren. Som Acko sms:ade; tur att inte Liv står. Instämmer. Vi skrek vilt när Rooth slog in pucken. Så härligt! Vilken kämpainsats av tjejerna! Här har Tre kronor en del att lära!

Sverige spelar nu OS-final. Så kul!

En eloge till Wikegård och Härenstam som kommentatorer. Engagerade och kunniga. Tack för en trevlig fredagsunderhållning!

Bild: aftonbladet.se

Inga kommentarer: