onsdag, februari 08, 2006

Sista natten med gänget

Ikväll var det sista natten med gänget och vi gick till El Graucho för att få en trevlig kväll. Stämningen var hög och maten otroligt god. Grillat kött och argentisk pomme, kryddiga korvar och ett antal desserter som pricken över i. Middagen inleddes med en ljudlig nysning (hundrade i ordningen) likt en trumpet av Bo Rudolfsson, ombudsman i Örebro. Lite kul var att det var en svensk tjej som serverade vid vårt bord.

Kvällen började dock med taxikaos utanför hotellet. Rena kriget mellan taxibolagen. Typiskt nog fick vi vänta extra länge på de bilar som hotellreceptionen bestället.


Nämnde Bo har gjort sig känd här nere genom att alltid klaga på att maten eller tevattnet är för kallt. Kvällens middag var inget undantag. Han vill inte heller att vi kallar honom Bosse - det renderar en anmärkning om att han heter Bo. Punkt.

Kursledningen avtackades med några små, personliga och väl genomtänkta presenter. De fick var sin kippa, mugg att ha till kaffet på kansliet och sandaler.

Kvällen avslutades på Three Monkeys. Men stämningen blev lite avslagen p g a att en man som var ganska skum förföljde oss och ställde detaljerade frågor om när vi skulle resa o s v.

Inga kommentarer: