söndag, februari 05, 2006

Politisk diskussion, frimärken och fika

Vaknar upp till en ny dag med sol och värme. Idag är det konferensarbete på förmiddagen och på programmet står Kristdemokraternas hjärtefrågor och diskussion om målgrupper och strategi. Bra diskussioner.

Igår kväll köpte jag vykort och frimärken för att skicka små hälsningar hem till nära och kära. Frimärket är ganska intressant. Det är en gammal hand med en käpp och så står det något om geriatrik. Man lyfter alltså fram geriatriken (de äldres sjukdomar), medan man går motsatt väg i Sverige. Där var det ju väldigt nära att Socialdemokraterna avskaffade geratriken som en egen specialitet.

Camilla och jag gjorde en reflektion från poolkanten igår. Det är papporna som leker med barnen i poolen, medan mammorna sitter påklädda och har till uppgift att ta foton till familjealbumet.

Snart är det dags för kaffe. Undrar vilka ljuvliga bakverk vi bjuds på idag? Kan säga att chokladdekorationerna verkar ha en tendens att ramla ner på vissa deltagares fat:-)

Förhandlingarna med Lingon och Blåbär pågår för fullt och sent igår överlämnade Päron (mitt parti) ett förslag till politisk plattform för ett majoritetssamarbete. Svar kommer i eftermiddag.

Inga kommentarer: