onsdag, juni 21, 2006

Förberedelser inför midsommar

I midsommar ska vi campa på Mons camping i sköna Sankt Anna. Svärmor och Uffe har hyrt en stuga där, så vi kommer att träffa dem och planera lite inför vår tripp till Paris senare i sommar. Den stora frågan är - sänder de Sveriges match mot Tyskland på campingen på midsommardagen?!?

Vi hade tänkt låna mina föräldrars tält, men inser att vi nog inte får med det och övrig packning i bilen. Ett nytt tält behövdes således införskaffas. Efter lite surfande och bläddrande i reklamblad gav vi oss ut på tältjakt. Och hittade ett som verkar ok till en hyfsad slant. Det ska finnas plats för 6-8 personer i det, så trängas behöver vi inte göra.


Vi passade även på att köpa en ny luftmadrass och ett par nya sovsäckar. Nu ska vi bara kolla om vi hittar vår luftmadrasspump... Hur har vi det med ficklampor? Måste kollas. Var hittar man ett smidigt och litet campingbord till billig peng? Måste komma ihåg att lägga kylklamparna i frysen när jag kommer hem.

Jag är ganska förtjust i att campa, maken är det inte. Men ett nytt tält kanske underlättar. Nu ska vi bara få upp det också:-)

Inga kommentarer: