fredag, juni 09, 2006

Sunt förnuft saknas hos oppositionen i Eskilstuna

Dessa dagar har jag inte hunnit med att följa nyhetsflödet så mycket. Hittade dock en artikel på expressen.se som fångade mitt intresse. Givetvis handlar det om fotboll.

I Eskilstuna vill socialdemokraterna flytta på en debatt p g a den krockar med Sveriges match mot Paraguay. Oppositionen vägrar. Otroligt märkligt! Jag kan lätt säga att jag för en gångs skull ställer mig på sossens sida. VM är vart fjärde år och det borde inte ha varit så svårt att flytta på denna debatt till en annan kväll. Inte vinner oppositionen några poäng på detta...

Jag kan erkänna att jag försöker styra så att våra sammanträden med VU och distriktsstyrelsen inte sammanfaller med kvällar då Norrköping spelar. Tror att det är bäst för alla parter så. Hur bra är det med en föredragande tjänsteman som har tankarna på ett helt annat håll?:-)

Imorgonkväll när de flesta gästerna har gått ser vi givetvis på Tyskland-Costa Rica. Givetvis håller jag på Tyskland. Gillar deras spelstil - tunga och maler ner sina motståndare. Eller vad säger du, Daniel?

2 kommentarer:

Anonym sa...

kan du inte ta kort på studentskylten. det skulle vara kul att se henne liten!

Mia sa...

Självklart! Nu finns det utlagt bilder som min pappa har tagit. Visst är hon söt!