lördag, juni 24, 2006

Midsommar i Mon

I torsdags eftermiddag packade vi bilen och styrde kosan mot Mon i Sankt Annas skärgård för att fira midsommar tillsammans med svärmor och Uffe och barnens kusin Bettan. Här är några bilder från vårt midsommarfirande:

Det var ett visst bestyr att få upp tältet. IKEA:s beskrivningar framstår som otroligt detaljerade och fulländade jmf med den beskrivning som följde med tältet... Men upp kom det och vi hade gott om plats med 3 rum och "kök":-) Äldste sonen sov uppe hos farmor i stugan. Midsommarafton vaknade vi av en anka(?) som lät ljudligt utanför tältet.

Ett antal rundor skitgubbe blev det under dessa dagar.

Efter sillen och potatisen var det dans kring stången. Till höger om mitten av bilden syns Uffe och Bettan i ringdansen.

Bettan plockade sju blommor att lägga under kudden för att se vem hon skulle drömma om. Blommorna blev dock liggande i fönstret i stugan, så drömmannen får vänta:-)

Midsommarkvällen avslutades med ett dopp. Mitt första dopp för året och det var inte varmt. Yngste sonen avstod från att bada, agerade istället fotograf...

Efter två nätter i tält ville maken åka hem. Han tyckte det räckte med blåst och kalla nätter. Så på eftermiddagen for vi hem och kom lagom hem till avspark.

Till nästa midsommar sover vi i en stuga i Mon - den är redan bokad!

Inga kommentarer: