måndag, juni 12, 2006

Äntligen ett målkalas på Parken!

Jag kunde ha gjort nästan allt för att ha varit på Parken ikväll och sett Norrköpings ljuvliga seger över Ljungskile med 4-1. Istället fick jag nöja mig med direktrapporteringen på Radio Östergötland här på kansliet (har suttit och skrivit ledare under matchens gång, inte alldeles lätt med koncentrationen). Kommentatorn var dock ingen höjdare; fel namn på målskyttar och samma tonläge hela tiden. Man fick förlita sig på publiken för att avgöra om det var målchans, mål eller vem som gjort mål. Men vad gör väl det en kväll som denna. Norrköping vann! Så gott! Vågade inte ens tro på seger före matchen. Norrköping brukar ju ha så svårt för Ljungskile.

Underbart att Eirik Dybendal äntligen gjorde mål och det två gånger om. Ser fram emot att läsa NT och Folkbladet imorgon. Kanske kan man se några av målen på Östnytt ikväll också.

När en tredjedel av serien är spelad har Norrköping gnetat sig upp på topp tre. Nu är det bara sex poäng upp till andraplatsen.

Nu ska jag ta bilen hem. Jag kommer att le hela vägen ut till Tenhult:-) Sen blir det Italien-Ghana. Och mina sympatier är givetvis italienska...

3 kommentarer:

Anonym sa...

Nu blir det inget grattis. Men ni får gärna behålla kvalplatsen serien ut.

Dubbelmötet TFF-IFK i juli börjar kännas ruggigt viktigt för hur serien ska gå. Räkna med målsnåla matcher. TFF har 15-1 på 10 matcher.

Inte så dumt med TFF:are en sån här dag va? Två mål av fyra och då är det ändå backspelare.

daniel

Mia sa...

Daniel// Jag bara väntade på kommentaren om Svensson och Magnusson...

Anonym sa...

Inte så dumt med IFK:are i TFF heller va? Bjurström är nog en av TFF:s bästa spelare.