lördag, augusti 19, 2006

Nu är valrörelsen igång!

Lämnade Tenhult vid 7 imorse för att köra vårt schabrak till valbuss till vår kick-off i Vrigstad. Nu märks det att det är valtider! Slappa på lördagsmorgnarna får man göra i oktober. I Vrigstad hade vi en inspirerande kick-off med Maria Larsson och Stefan Attefall som huvudtalare. Vårt regionala valmanifest presenterades.
Det är inte alltid så lätt att hinna med att få i sig lite mat när det är valrörelse. Direkt när Maria Larsson kom till Vrigstad var Radio Jönköping där för att göra ett inslag. Så fika fick Maria stoppa i sig efter att hon haft sitt anförande och Stefan Attefall tog över.

Efter kick-offen åkte alla hem till sina kommuner för att möta väljarna ute på gator och torg och marknader. I Jönköping bjöds det på ostkaka, tal av Stefan och ballongtrixs för barnen. Lite regn, men stämningen var hög ändå.
Kunde inte stanna på torget så länge, utan fick bege mig till kansliet för att få ut vårt pressmeddelande, uppdatera hemsida mm. Om en stund ska vi (ett stort gäng valarbetare) hem till familjen Attefall och få oss lite till livs. Ett bra initiativ som skapar god stämning bland valarbetarna. Innan det är dags att bege sig hemåt ska jag ta en sväng till A6 för att dela ut valmaterial.

Inga kommentarer: