lördag, september 30, 2006

Match eller städning?

Lördag, och inte vilken lördag som helst. Det är matchdag, igen. Match med stort M. IFK Norrköping möter ÖSK på hemmaplan och det är bara vinst som gäller om man vill nå allsvenskan. Varenda match är ju en måstematch nu och det ger magknip. Rejält med magknip. Man vet ju hur det brukar gå i sådana matcher. Puh. Märkligt att matchen inte sänds på tv när den är så avgörande. Båda lagen slåss ju om en allsvensk plats.

Som vanligt har Tommy och jag slagit vad om en biobiljett. Jag hoppas ju givetvis att det blir jag som vinner den här gången. Hjärtat säger vinst med uddamål, men magen säger oavgjort. Gott att hårde Thordarson är tillbaka efter sin avstängning. Han behövs verkligen i laget!

Jag vill gärna se matchen på plats, men vet inte om det går att få ihop med att vi ska ha kalas imorgon. Vi behöver städa och fixa lite här hemma inför kalaset och en tur till Parken tar ju trots allt ca 7 tim av dagen. Städning inatt? Om någon timme måste vi bestämma hur vi gör. Får bli ett rådslag över frukosten.

Inga kommentarer: