onsdag, september 06, 2006

Ställ dig i skamvrån, Niklas Svensson!

Expressens Niklas Svensson borde skämmas ordentligt idag. Om någon minns så var det Niklas Svensson som ledde drevet mot de unga kdu:arna och blåste upp ett dumt telefonsamtal till en stor "spionaffär". Kdu-tjejens telefonsamtal framstår som tämligen oskyldigt jämfört med vad både Folkpartiet och Svensson själv pysslat med. Han har ju också avslöjats med att ha surfat på sossarnas intranät med inloggningsuppgifter han fått från en folkpartist. Jo,jo. Snacka om att sitta med fingrarna i syltburken. Ändå väljer Svensson att leda ett drev mot två unga kdu:are och t o m fotografera en av dem i morgonrock. Skammens rodnad borde vara hög idag på Svenssons kinder.

Trovärdigheten för Niklas Svensson är obefintlig. Som politisk reporter med uppgift att bevaka valet väljer han att inte avslöja att han redan i mars fått uppgifter om att folkpartiet har inloggningsuppgifter till sossarnas intranät. Vilket var Svenssons syfte? Vems vägar har han gått?

1 kommentar:

Kristdemokraten Max Hobstig sa...

Sagt av Mahatma Ghandhi:
"Skurkar faller inte ner från skyn och inte heller stiger de upp ur jorden som ondsinta andar. De är produkter av en felaktig social ordning och varje medborgare är därför skyldig till deras existens!"