tisdag, september 26, 2006

Nästan dubblering av kryssen...

Nu är rösterna räknade i Jönköpings två landstingsvalkretsar och jag lyckades få 81 kryss. Tack så mycket! Det är nästan en fördubbling jmf med valet 2002.

Det ser ut som att jag kommer att kunna titulera mig landstingsledamot eftersom ingen har kryssat sig förbi mig på valsedeln. Känns stort och ett förtroende som ska förvaltas på bästa sätt. Får dock invänta det slutliga resultatet innan jag ropar hej.

2 kommentarer:

Per E sa...

Frågorna som jag kommer att ligga sömnlös över är bara: Vem stal med sig en Nässjövalsedel över gränsen och röstade på mig i Jönköpings östra? Och vem snodde med sig en Jönköpingsvalsedel och röstade på dig här i Nässjö kommun? Hmmm, mystiskt värre... Eländes valhemlighet!

Mia sa...

Per// Där ser man. Då har jag alltså en röst till. Det var ju roligt och ännu roligare att det var någon utanför "min" valkrets som röstat på mig.

Visst kan man vara nyfiken på att få veta vilka det är som har gett en sitt förtroende. Nyfikenhet är väl en del av den mänskliga naturen och en del är mer nyfikna än andra:-)