måndag, september 25, 2006

Ännu en måstematch

Om tre timmar är det avspark på HA Bygg Arena, Ljungskile mot IFK Norrköping. Ännu en sån där måstematch i kampen om en allsvensk plats. Vinst idag och det skiljer bara en ynka poäng upp till kvalplats och fyra poäng till en direkplats. Samtidigt har IFK både ÖSK och BP kvar att möta. Puh. Lördagens resultat gav lite hjälp i Norrköpings strävan att åter ta plats i fotbollens finrum. Kan Norrköping förvalta den chansen? Eftersom jag börjar bli ganska luttrad som supporter till IFK Norrköping så är svaret nej. Det är allt för många gånger som man inte har vunnit när man har haft chansen att verkligen haka på. Spelet har totalt knutit sig och man har inte alls presterat utifrån det man egentligen kan. Måtte det vara annorlunda ikväll.

Kvällens match går på Sportexpressen, så jag kommer givetvis att ta plats i soffan hemma. Norrköping saknar ju både Thordárson och Laitinen ikväll p g a avstängningar. Kanske är Santos tillbaka. Lär bli tufft.

Mitt tips? Hjärtat säger 2-1 till Norrköping. Gamle Wålemark petar säkert in en boll som alltid...
När jag kom till jobbet imorse fanns det en ask med fotbollar (av choklad) på skrivbordet. Det var en av mina kära kollegor som tyckte att det passade mig. Tack, Hans!

2 kommentarer:

Jonny sa...

Du skrev: "Måtte det vara annorlunda ikväll."

Det var det inte...

Mia sa...

Jonny//
Så sant. Att man aldrig lär sig som Pekingsupporer. Det var en skitmatch av sällan skådat slag. IFK kom ingenstans och träben på var och varannan spelare. Tamt, omständigt och ett evigt tjongande. Tänk vad härligt OM Gallos skruvade frispark hade lirkat sig in. Målvakten var ju helt off på den bollen... Eller hängde tvätt, som Kindvall sa.