lördag, juni 02, 2007

Vilken skandal!

Landskampen slutade med en praktskandal! Och denna gång var det faktiskt inte en domarskandal. Domaren gjorde det enda rätt och avbröt matchen och sen tilldömde Sverige segern med 3-0.

Vi tar det från början. Sverige tar ledningen med 3-0 efter 25 minuter. Helt sanslöst. Trodde aldrig att danskarna skulle komma ikapp. Men svenskarna tror att de kan låsa matchen genom att spela italienskt och så står det 3-3. Ett par minuter kvar och Poulsen får ett hjärnsläpp och klipper till Rosenberg. Straff till Sverige. Då rusar det in en småfet dansk supporter som attackerar domaren. Matchen avbryts. Sen rusar det in en till tomte som tar bollen och slår in den i det svenska målet. Ytterligare en dansk supporter finns på plan. Hur är det med säkerheten på Parken? Det är ju inte precis div 4.

Domaren tilldömer Sverige seger med 3-0. För egen del hade segern varit skönare om den bärgats genom straffmål.

Hur kommer det att se ut på Köpenhamns gator ikväll? Om jag var i Köpenhamn skulle jag inte skylta med att jag var svensk...