lördag, juni 09, 2007

Värme=sparlåga

I denna värme går jag ner på sparlåga. Bara är. Orkar inte mycket mer.
Vi borde egentligen ha städat och bakat inför morgondagens kalas för minstingen som fyller 15 på måndag, men släkten må ursäkta att det bara blir "stadsfika" och hjälpligt städat. Det är för varmt!

Sitter just nu på altanen i svalkan (26 grader). Här blir jag kvar tills det är läggdags. I vardagsrummet är det 29! När man går in är det som att gå in i en varm vägg. Usch! Men man ska inte klaga, jag gillar sol och värme. På nätterna skulle det dock gärna få regna. Våra gräsmattor börjar få gula fläckar...

Dagen har mest ägnats åt tvätt och bokläsning på altanen. Tvätten har torkat i ett huj. Härligt! Boken som jag just nu läser är den spännande och intressanta "Edward Finnigans upprättelse" av Roslund och Hellström. Inser att det är dags att köpa en hög böcker inför den stundande semestern.

Köpte SommarAmelia när jag var och handlade idag. I tidningen fanns tips för grillen. Däribland (i mitt tycke) ett tips på världens mest onödiga pryl - en hamburgerpress! Vem köper en sån?!?

1 kommentar:

Anonym sa...

Värmen suger musten ur en helt och hållet. Vi fick visserligen lite åska igår eftermiddag med ett härligt regn men det var alltför kortvarigt. Nu är det hett igen, jag hoppas på åska och regn även idag faktiskt.