lördag, juli 26, 2008

Kalaslördag!

Tenhult visade upp sig från sin vackraste sida när släkten kom för att fira Fias 20-årsdag. Sol och värme. Törs man säga att det nästan var lite för varmt för kalas? Men kalas blev det och dottern blev ordentligt firad.

De senaste dagarna har ägnats åt bestyr inför kalaset. Inköp, städning och bakning. Man får ta det i lagom doser om man vill hinna njuta lite av solen & värmen också;-) En regnig dag hade man dock hunnit allt på en dag... Fia som är vegetarian hade bestämt att det bara skulle bjudas på vegetariskt på kalaset. Så det blev tre olika vegetariska pajer; tacopaj på qournfärs, svamp- och ostpaj samt broccoli- och fetaostpaj. Trots att alla åt sig ordentligt mätta och jag skickade med föräldrar och svärföräldrar paj hem, finns det paj kvar i frysen och till lunch imorgon blir det - PAJ. Jordgubbstårtorna gick dock åt och tur är det för vårt lilla kylskåp är utnyttjat till max.

Ett stort tack till alla som firade Fia!

Efter att gästerna åkt hem och den stora disken diskats blev det ett dopp i Tenhultssjön. Mitt premiärdopp för i år. Dottern och Erik åkte på bio. Nu njuter jag av lugnet på altanen. Det är vardagslyx att kunna sitta på altanen och läsa en bok en skön sommarkväll.

Inga kommentarer: