lördag, oktober 24, 2009

Äntligen är säsongen över!

Jag gillar när det är spänning ända in i sista minuten av serien (så länge inte det gäller IFK). I SE handlade det både om kvalplatsen till Allsvenskan och bottenstriden.

Assyriska får kvala till AS efter kvittering i 89:e. En studs på en tuva fällde avgörandet. Kul att en f d Husqvarnaspelare kvitterade mot Södra;-) Vilka får de möta? ÖIS? Bajen? DIF? Rent publikmässigt vill jag ju gärna se Bajen och DIF i SE nästa säsong...

Vi säger adjö till Sirus och Vasalund. Vasalund har inte varit roliga att möta för IFK...

Med Öster i SE finns det ytterligare en match på "nära" håll. Men Värendsvallen är öststatsaktig.

När NT satsar på matchblogg förväntar man sig ju lite fler uppdateringar än vad som skedde i första halvlek. Liten uppryckning i andra. Var det för att Falkenberg tog över på plan?
Enligt NT hände följande: "I momentet senare fick Rönneklev en smäll mot ansiktet och tvingades halta av." Varför haltade Rönneklev när han fick en smäll i ansiktet?

Det blir inga Norrköpingsderbyn i SE på Parken nästa år. Det hjälpte inte att Sleipner vann med 2-0.
Måste fråga mig vad Lindomes chaufför sysslade med när han tog sikte på Arboga när han skulle till Norrköping.

Vet att Göran Hägglund är både glad och stolt över att Degerfors är tillbaka i SE. Han kunde dock inte låta bli att pika mig för IFK Norrköpings usla säsong när jag mötte honom igår. Men jag tror på honom när han sa att han var glad över att IFK inte spelade sig ur SE. Hans kram värmde dock gott;-)

Tvingas bittert konstatera att jag måste betala 100 kr till en partikollega som är Ljungsskilesupporter. Surt och lite pinsamt. Det borde ha varit 100 säkra kronor för mig!

Hur matchen slutade i Falkenberg? 1-1 och IFK spelade med en man mindre i en halvtimme. Nu väntar silly season och spekulationer om tränare och spelare. Härligt!

Det är lättare att andas nu. Hur märklig denna säsong än har varit så är jag glad över att IFK spelar i SE nästa säsong.

1 kommentar:

SteveE sa...

"Tack och lov att IFK Norrköping åter är tillbaka i fotbollens finrum". Ja, så skrev du 2007-10-31 i en mailkontakt vi då hade om ungdomars uppväxtvillkor. Trogen supporter som du är så är du nu glad över ännu en säsong i SE. Det är starkt.