tisdag, juni 29, 2010

Bestulna på minst en poäng!

Det är inte bara VM-domarna som gör misstag. Igår var det dags på Parken. Domaren Johan Hamlin hade ingen bra dag på jobbet. Hur kunde han och assisterande domare missa att godkänna detta mål? Titta på bilden igen! Det är ju hur tydligt som helst att Daniel Andersson ligger långt inne i målet med bollen. Undrar om Daniel Andersson kan se sig i spegeln idag utan att skämmas? Fuskare!

Det bortdömda målet blev extra surt när Ängelholm kontrar in en boll samtidigt som IFK-spelarna firar målet/skäller på domaren. Det är en underdrift att säga att det kokade av ilska på läktarna.

Mår illa när jag ser Ängelholms tränare Roar Hansen kommentera målvakten Daniel Andersson: "Ja, glöm inte att vi har en ganska bra målvakt, vädjade Roar Hansen med glimten i ögat." Jo,jo.

Nu vet jag hur de engelska supportrarna kände sig i söndags...

Det var ju så mysigt att promenera genom ett soligt, varmt och vackert Norrköping upp till Parken. IFK skulle återta serieledningen. Men icke. IFK spelade inget vidare. Segt och omständligt. Det var inte det där flytet i spelet som vi vant oss vid den här säsongen. IFK fick inte till det. Det blev bättre när Khalili och Cakic kom in, men det hjälpte inte den här gången.

Lite förvånande att man värvar ännu en forward. Bruno Santos gör comeback i IFK. Jag gör inte direkt några glädjeskutt. Visst gjorde han många mål när han var här sist, men han var skadebenägen och ingen lagspelare som gav allt för laget. Måtte mina tvivel komma på skam. Men att ge honom ett 3,5 årskontrakt känns långt. Även om han gick gratis till klubben. Vilken anfallare är på väg bort?

Vad som behövs är är en central mittfältare och en stabil mittback.

Det var inte lika kul att promenera hem från Parken.

Inga kommentarer: