söndag, juni 06, 2010

Landstingshandlingar i solen

Jag brukar inte gilla söndagar. Ofta är jag lite sur och tvär då. Kanske för att helgledigheten redan är slut och man måste förbereda veckan som kommer. I praktiken småarbetas det oftast på söndagar. Handlingar ska läsas, mejl ska besvaras, insändare skrivas o s v.

Idag har det dock varit en bra söndag. En skön söndag.

Lagom med solsken och hela familjen samlad hemma i Tenhult. Det händer inte alltför ofta längre, nu när barnen är stora. Landstingshandlingarna har lästs ute på altanen. Tänk att det går så mycket lättare att läsa handlingar när solen värmer. Insändarsvar har skrivits i soffan samtidigt som Söderling spelar final i Franska öppna. Tyvärr spelar Nadal superbra idag. Har dock lite svårt för Nadals stönande. Jag skulle bli galen om jag stod på andra sidan nätet...

Hur vi har firat Nationaldagen? Endast med en hemgjord svensk flaggstång på köksbordet. Den flaggstången gjorde någon av sönerna på mellanstadiet. Vi tar fram den när det är nationaldag, midsommarafton och studentfirande. I vår egen flaggstång vajar vimpeln precis som den gör alla dagar om året.

Inga kommentarer: