måndag, januari 23, 2006

Ett par timmar på IKEA tar på krafterna

I eftermiddag/kväll har vi (maken och jag) gjort något som vi pratat om i flera år. Vi har köpt nytt möblemang till vardagsrummet! Nu ska våra ärvda gammelrosa soffor ut. Sköna att både sitta och sova i, men inte de soffor vi vill ha längre. Det är faktiskt första gången som vi köper en ny soffa och vi har ändå bott ihop sen januari -88!
Med begränsad budget är det IKEA som gäller och där spenderade vi ett par timmar med att provsitta soffor och fåtöljer. Kul, men tar på krafterna. Och vad svårt det är att verkligen bestämma sig. Men bestämde oss gjorde vi. När vi skulle baxa upp sofforna på kundvagnen fanns det hög risk för äktenskapskris:-)
Trodde aldrig att det skulle komma in svarta skinnsoffor i mitt hem, men imorgon kommer de att stå på plats. På plats nu är soffbord, matta, kuddar och plädar. Fåtöljen som vi bestämt oss för är slut och kommer inte in förrän om två veckor. Suck! När allt är på plats kommer det att bli riktigt fint.

Visst är det märkligt att man ser så många andra saker som man vill byta när man köper något nytt? Kanske blir både nya gardiner och blomkrukor när vi fått sofforna på plats...

Inga kommentarer: