tisdag, mars 07, 2006

Inget pisk...

Så kan vi då summera Dreamteam 2005/2006. Vinnare i Kristdemokraternas liga blev Jakob Forssmed. Grattis!

Ska erkänna att jag är ganska stolt över att komma tvåa och att jag nådde min målsättning att vara bättre än Andreas Sturesson! Som han skrev via sms för ett par dagar sen: "Som sagt, nu byter jag friskt för att piska dig strax före målsnöret..."
Men så blev det inte! Jag vann t o m dubbelt över Andreas! Även mitt andralag slog Andreas andralag. Vad säger du om det, Sturesson? Min strategi de sista omgångarna var att behålla samma spelare och det lönade sig.

Slutställningen i Dreamteam:
1. Jakob Forssmed 2341 p
2. Mia Frisk 2295 p
3. Jakob Forssmed 2274 p
_________________________

4. Andreas Sturesson 2243 p

5 kommentarer:

Acko AJ sa...

Rykten gör gällande att Sturesson kollar nummerpresentatören innan han svarar numera. Samtal från Jönköping och partiexpeditionen ignoreras liksom vissa mobilnummer med hemmadress Tenhult.
Själv tänker kontraktera Sturesson inför nästa säsong av Dream Team ishockey. Min 13:e plats imponerar inte direkt. Men det gör Jakob, Mia och Andreas!

Anonym sa...

Tyvärr måste ni alla leva med vetskapen att om undertecknads ligaansökan godkänts i tid och inte som nu en dag för sent, hade ni alla flyttats ner ett pinnhål. Mina lag var grymma!
//Simon- fortfarande lite bitter

Mia sa...

Simon// Ja, det är ju lätt för dig att säga i efterhand!

Vad sägs om att tippa hur Superettatabellen kommer att se ut när den sista matchen är spelad? Finns väl en del kristdemokrater som är intresserad av det?

Anonym sa...

1. J-södra
IFK Nkpg hamnar i botten. Lätt tippat.....
Simon

Mia sa...

Simon//
Det är ju aldrig fel att dagdrömma...

Men jag tror faktiskt att J Södra kan bli årets "Ljungskile".