fredag, mars 17, 2006

Moderaterna i Jönköping

Idag inleder Moderaterna sina kommundagar uppe på Elmia. Inne i Jönköping har jag inte märkt av att stan ska invaderas av 1000 moderater. Var en liten artikel i JP om ombudsmannens bestyr inför konferensen, annars har det varit ganska tyst om evenemanget.

På moderaternas hemsida kan man läsa om vad som ska ske i Jönköping och det är ju intressant att även Moderaterna har anammat Kristdemokraternas slogan om Seniorkraft. Det blir nog seniorernas val i år - alla partier börjar nu lyfta fram de äldres situation och det är en röststark grupp. Känns gott att vi kristdemokrater arbetat för de äldres situation och rättigheter under alla år.
Som sig bör när det arrangeras dylika arrangemang har Moderaterna en debattartikel i DN. Men jag blir inte riktigt klok på vad det är man vill; familjepolitik som ger trygghet för de äldre? I artikeln har jag svårt att hitta några förslag om familjepolitik. Det handlar mest om olika skatteförslag. Och är problemet med fastighetsskatten reavinstskatten? Nej, problemet är ju att folk inte har råd att bo kvar fastän man vill det.

Inga kommentarer: