onsdag, mars 29, 2006

Puh!

Vi skrek ett unisont JA!!! när Hannula slog in 4-3-pucken med ca halvminuten kvar. Matchen ikväll var spännande, svettig och NERVÖS. När det stod 2-0 till Färjestad kändes det tämligen kört. Men HV reste sig. Och som man gjorde det. Stefan Petterssons mål var så snyggt! Tål att ses många gånger i repris.

När det stod 3-3 i mitten av tredje perioden sa jag till maken: vad härligt det vore om hv gör mål när det är 20 sekunder kvar av matchen. Hur gick det? Blev lite tyst i kaffeladan tyckte jag. Blev ganska tomt i kaffeladan när 5-3 målet kom...

Tycker faktiskt att Stefan Liv sviktar lite, men han spelade upp sig ju längre matchen gick. Men måste karln gå ner på knä hela tiden?

Det är lite, men bara lite, synd om unge herr Sturesson som var tvungen att jobba ikväll och därmed missade denna spännande match.

På fredag är jag på Kvinnoförbundets årskonferens och det är middag på hotellet när nästa match spelas, Även HV:s största fan Acko är i Falun då. Hur ska vi följa matchen? Sms-rapporter? Öronsnäcka med radioreferat? Snabb middag?

Inga kommentarer: