fredag, november 07, 2008

En grå fredag...

...i november kan se ut så här:

Skifte av däck på bilen, fick ej lämna blod p g a besök i Ungern den senaste månaden, handla mat inför helgen, städa, tvätta, Glasvegas på hög volym, stearinljus, 18,5 km Grey's Anatomy, inköp av lila klänning och lila kofta, "gräsänka", Idol och slutligen somna till Birro i Karlavagnen.

Trevlig fredagkväll!

Kan rekommendera Anders Tigers ledarkrönika i Kristdemokraten - Aspergare ska ha jobb, inte vård.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Vaddå 18.5 km Greys anatomy? Mäter man i längd eller? Fattar nada...

Kram Hannah som isf just avslutat 6 mil Sex and the city

Mia sa...

Hannah// Det är inte så konstigt som det låter. Jag har köpt dvd-boxen med Grey's Anatomy och ser ett avsnitt när jag cyklar på motionscykeln. På ett avsnitt hinner jag 18,5 km. Ett trevligt sätt att fördriva tiden medans man trampar sig svettig.

6 mil SATC? Ja, antingen är det ett långt avsnitt eller annars trampar du på rejält på Andreas motionscykel;-)

Testa får du se!

Kram

SteveE sa...

Jag har läst Anders Tigers ledarkrönika om Aspergare. Håller fullständigt med. Vi måste i högre utsträckning se de särskilda begåvningar / tillgångar som personer med olika neuropsykiatriska funktionshinder har i stället för att enbart koncentrera oss på vad de inte har.
Att sträva efter att alla skall vara lika leder inte utvecklingen framåt. Bifogar en länk om simmaren Michael Phelps som visar vad uppmuntran av särskild begåvning kan leda till: http://www.aftonbladet.se/ledare/ledarkronika/evafranchell/article3088289.ab. // SteveE