onsdag, november 26, 2008

Romantiskt? Modernt? Både och?

Nu har vi äntligen gjort slag i saken och bestämt oss för att renovera vårt badrum. Och det var verkligen på tiden. Inget är gjort med badrummet sen huset byggdes -81 och de gammelrosa våtväggarna har gjort sitt.

Nu återstår det svåra att bestämma sig för hur vi vill att vårt framtida badrum ska se ut innan hantverkarna gör sitt inträde. Och inte blir det lättare när tyck o smak är helt olika. Jag vill gärna ha lite gammeldags och romantiskt. Håkan vill ha modernt och strikt. Hm. Undrar om vi kan mötas på halva vägen? Vi har iallafall konstaterat att badrumsmöbler kostar många kronor. Förutom budgetgräns, så finns det utrymmesbegränsningar att ta hänsyn till när det gäller val av badrumsskåp om det ska få plats med ett badkar. Och visst ska det få plats med ett badkar!

Badrummet lär inte vara renoverat och klart inom de närmsta månaderna. Kanske halvåret. Hantverkarna ska lämna prisförslag. Vi ska bestämma kakel och klinker, badrumsmöbler mm. Sen ska arbetet utföras också. Jag är otålig!

Inga kommentarer: