söndag, september 25, 2005

Bodens bandyklubb II

Så var det då matchdag igen. Det börjar närma sig slutet på säsongen och för IFK:s del gäller det att inte släppa fler lag förbi sig i tabellen. Det nedre strecket närmar sig och det är fortfarande fyra omgångar kvar och 12 poäng att spela om (efter att dagens match är färdigspelad).

IFK möblerar om i startelvan igen. Om det blir en lyckad ommöblering återstår att se. Dagens motståndare på Parken är Boden och det är revansch som krävs. IFK förlorade med 2-1 uppe i Boden. Men, det känns inte som att det är någon vidare mening med att ha några förväntningar på IFK i dagsläget. Match efter match har man klappat ihop, trots att så mycket stått på spel.
Det kanske kan bli så att nu när den allsvenska kvalplatsen enbart är teoretisk, kan laget spela ut. Hur killarna fungerar psykologiskt är för mig en gåta.

Avstår från att tippa, men hoppas givetvis på seger. Segrar är det enda som räknas. Eftersom vi fortsätter att räkna provvalsröster idag får jag förlita mig på sms från maken. Och jag vill bara ha positiva sms.

Förresten blev Göran Hägglund 100 kr fattigare igår när hans Degerfors förlorade mot ÖSK. Den som vann vadet var Tommy Wiberg på tidningen Kristdemokraten.

Inga kommentarer: