lördag, september 10, 2005

Lite mer fran Tallinn...

Nu när jag har hittat en dator här i Tallinn kan jag inte lata bli att surfa lite. Se om det är nagra nyheter om IFK och vad som har hänt hemma i Sverige. Fi har ju "partistämma" i Örebro. Läser att de beslutat att ställa upp i riksdagsvalet och att de utsett tre taleskvinnor. Pa deras valagenda star fragor som att inrätta en samlevnadsbalk för manggifte och att namnlagen inte ska ta hänsyn till biologiskt kön. Är det Rosenbergs krav för att stanna kvar i ledningen för Fi? Intressant att man gar till val pa olika reformer men helt saknar en ekonomisk politik.Det räcker inte med floskler som att den ekonomiska politiken ska baseras pa feministisk analys. Hur ska man betala för reformerna?

Har precis kommit "hem" fran "Olde Hansa" och ett besök där kan verkligen rekommenderas. Väldigt trevlig miljö och god mat! Jag at arabisk oxe med drömsas. Till detta serverades ett potatisknyte, bönröra,linsröra och grönsaker. Gott och mycket mat. Kan väl meddela att det som verkade fascinera vart sällskap mest var toaletten med levande ljus:-)
Ett av samtalsämnena kring bordet var fragan om varför Susanna Popova och Maria Abrahamsson verkar bedriva hetsjakt pa feminister. Vad är syftet? Vad vill man uppna med sina artiklar?

Dags att krypa till sangs snart. Vi fortsätter konferera kl.9 imorgon. Pa agendan star organisatorisk utveckling. Innan vi tar flyget tillbaka till Stockholm ska jag försöka hinna köpa lite godis till barnen.

1 kommentar:

Magnus sa...

Journalister bedriver ofta hetsjakt? och så är dom pålästa inom området... så 1+1=?

Det är ju bra att nån granskar just den typen av feminism iaf...