onsdag, september 21, 2005

Hockeysäsongen kan börja

Även om fotbollssäsongen är inne i slutspurten känns det med IFK-hjärta som att fotbollssäsongen är över för i år. Nu kan hockeysäsongen börja. Och då pratar vi HV71. Idag fick vi JP:s hockeybilaga "hockeyEXTRA" och den bidrar ju lite till att höja hockeytempen.
Jag är väl i och för sig inte så jätteintresserad av hockey, men följer med i vad som händer och ser gärna några matcher då och då på säsongskortet. Att få tag i en biljett i Kinnarps Arena är inte det lättaste.

En som däremot är tokig i HV71 är Sveriges coolaste kommunalråd Acko Ankarberg Johansson (kd). Enligt tillförlitliga källor har hon i yngre år plankat in på gamla Rosenlundshallen för att se HV spela. När Acko fyllde jämt häromåret fick hon en HV-tröja med autografer som hon är mäkta stolt över.

Förra årets elitserie är redan glömd. I år är det andra bullar och jag tippar att HV kommer att ligga på topp tre när serien summeras.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Självklart vill alla hockeyfantaster i Jönköping glömma förra säsongen. Det kan väl nästan inte gå sämre än vad det gjorde då?
Nu får dom försöka hålla Liv i serien...

Mia sa...

På tal om Liv berättade Acko Ankarberg Johansson att hon tagit mat samtidigt som honom på restaurangen i Kinnarps Arena på lunchen idag. Hon såg ganska glad ut när hon berättade det:-)

josephzohn sa...

Förra säsongen var ju ett jippo!

HV71 har startat en blog.

Bandyn är igång, dock inte Järhaga!
Hockey på tisdag! Är det vinter månne???