söndag, september 04, 2005

Revansch krävs

I eftermiddag är det dags att kräva revansch för debaclet mot BP i våras. Då förlorade IFK med 3-1 på Idrottsparken efter att en viss Guterstam gjort tre mål på 10 minuter. Minns det så väl. Jag satt på sammanträde och när det var fikapaus smet jag iväg och kollade in vad det stod i matchen. 1-0 hade blivit 1-3. Ridå.

Förhoppningsvis har IFK:s fina svit gett spelarna gott självförtroende och hänget på topplagen borde bidra till att man ger allt i dag. Jag hoppas att Tonna startar med samma elva som senast. Hansson är tillbaka i truppen efter skada, så någon av Kabous, Dahlén eller Rönneklev lär ju petas.

Matchen får jag följa via svenskfotboll.se och det är mer nervöst än att vara på plats. Man har ingen aning om hur matchen ser ut, vilket frisparksläge det är o s v. NT:s direktrapportering är väl ingen direktrapportering. Alldeles för långt mellan inläggen. Puh!

Tippar som vanligt med hjärtat och då blir det seger med 2-1 för IFK. Målskyttar; Santos och Svensson. Seger idag och det är femte raka. Men det blir ingen seger om spelarna har cupsemin mot bönderna på torsdag i tankarna...

Inga kommentarer: