söndag, september 18, 2005

Lyckad kampanjstart

Kom aldrig åt datorn i hotellobbyn igår. Den var ockuperad. Så jag passar på nu före frukost. Det blev en kanonbra upptakt på höstkampanjen igår. Härlig stämning i Folkets Hus och när vi var ute på stan och delade ut flygblad. Men jag ska erkänna att det kändes lite fånigt att gå runt med en nummerlapp på magen. Dagen avslutades med en trevlig fest i Rålambshovsparken och det kändes att alla haft en inspirerande dag. Vädret var också på vår sida med strålande sol även om det blev lite kyligt framåt kvällen. Vill du läsa mer om kampanjen, läs här! Där hittar du även Göran Hägglunds tal och en rykande färsk rapport om Göran Perssons 11 år vid makten och vad det betytt för Sverige.

När Stefan Attefall presenterade valhandboken jämförde han relationen med journalister med relationen till svärmor. Undrar hur man ska tolka skrattet i lokalen?

Andreas Sturesson, som jobbar med organisationsfrågor på partikansliet, blev enligt rykten nerskiten rejält av en mås utanför Folkets Hus igår och fick åka hem och duscha. Han lär ha utbrustit: "Det var en stor sossemås".

Min kväll avslutades med ett trevligt besök hemma hos min kompis Gabriele och sonen Jacob snart 10 månader. Pappa Daniel jobbade. Han jobbar på riksdagskansliet och har ansvaret för budgetmotionen som ska presenteras den 5 oktober. Jacob var ett riktigt charmtroll, även om han blev lite trött mot slutet. Gabriele bjöd på en väldigt god gryta och glass. Tack, för igår. Det var väldigt trevligt och vi får hoppas att det inte dröjer lika länge till nästa gång vi ses!

Inga kommentarer: