torsdag, november 03, 2005

Bilen på verkstad

Det har tagit sin lilla tid för att få veta varför bilen vägrade starta. Men igår kom Milan på Tenhults Bilservice förbi och kollade på bilen och drog sen ner bilen till verkstan. Felet? Fördelaren. Kunde ju ha varit något värre. Men tack och lov var det inte det.
Skulle ta några dagar att fixa eftersom han måste beställa en fördelare. Har vi klarat oss utan bil i över en månad, går det bra ett par dagar till:-)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Tror problemen med fördelaren bara är en bluff för att dölja vad som egentligen har hänt. Hittade följande text på hemsidan.net:

"I länet hade polisen i övrigt flera trafikolyckor att reda ut. Den första inträffade på rv 31 mellan Tenhult och Ödestugu. En av de polismmän som deltagit i kommenderingen i Linköping var på hemväg i sin privata bil, då han mötte ett fordon, som kom på fel sida av vägen. Frontalkrocken kunde inte undvikas.

Föraren av den andra bilen sprang till skogs och kunde inte hittas - polisens hund tappade spåret efter tre, fyra hundra meter. Polismannen, som krockade, klarade sig utan skador.

Ägaren av den andra bilen saknar körkort - vem som körde fordonet är inte känt."

Mia sa...

Inte alls. Finns inte en buckla på vår bil.

Den som skrev denna text borde f ö läsa på lite mer om geografin här i länet. Rv 31 går inte mellan Tenhult och Ödestugu...