söndag, november 06, 2005

Dagens Sturesson

Andreas Sturesson lär vara väldigt duktig på att köpa "rätt" julklappar och presenter till nära och kära. Han lyckas, enligt uppgift, alltid köpa en present som verkligen passar den som ska få den. Och presenten är alltid köpt med omtanke och det där lilla extra.

Som jag tidigare skrivit är Sturesson en man som håller på jultraditionerna och han lär ha blivit upprörd när släkten föreslog att man skulle införa en ny tradition när det gäller julklappar. Något som Sturesson vägrade att godta. Det räckte väl med nydaningar kan tänka...

1 kommentar:

Anonym sa...

Dessutom skall julklapparna inköpas dagen före julafton. Det är sport. Varje juklapp skall nogrannt genomtänkt och passa mottagaren så att det inte bara blir en pryl som förvaras långt in i ett skåp.

Nymodigheten bestod i att man skulle lotta om vem man skulle köpa julklappar till, som ett sätt att hålla igen klappköpandet. Fick dock ångest av tanke på att riskera att bara få köpa till farsgubben de närmaste åren, mannen som endast önskat sig strumpor och post-it block så länge jag kan minnas :-)

/Sturesson