torsdag, februari 15, 2007

Bokrean stundar

Finns det något trevligare än att sitta med en kopp te och bläddra i bokreatidningarna? Jag tycker inte det. Idag fick vi två bokreatidningar i brevlådan. Känner mig som ett barn som bläddrar i leksakskatalogen när önskelistan till tomten ska skrivas. Finns ju hur många böcker som helst som jag skulle vilja ha. Inser att jag måste begränsa mina "vill ha" om inte hela budgeten ska spricka:-) I år får det bli fokus på "nyttiga" böcker typ trädgårdsböcker.

Den 27 februari börjar bokrean. Kanske snart dags att köpa en till bokhylla?:-)

3 kommentarer:

Anonym sa...

Är rationell i år och har redan beställt reaböcker på adlibris, det blir billigar än bokhandeln. Satsar på faktaböcker som t.ex Konsten att var snäll och Självkänsla nu. Skönlittratur blir det boken Svinalängorna och Nobelstestamente och ett nyinköp av Klas östergren Gentlemen då pocketboken är så illa åtgången, men ska läsas om inför den andra delen Gansters som jag redan köpt. Allt var så "billigt" så jag köpte boken Energitjuvar som inbunden i stället för pocket. Blev 6stycken böcker för under 500 ibland undrar man varför man inte kan vänta med att köpa alla böcker till bokrean.

Nästa bokköp blir i Maj när Stieg Larsson sista bok(Luftslottet som sprängdes) kommer ut. Går inte att vänta till nästa års bokrea för att få handla och kunna läsa den.

Hannah Ekeroos sa...

Jag tycker som du Mia. Älskar när katalogerna inför bokrean kommer. Sitter och jämför utbid och priser. Och längtar. Kan sedan springa på bokrean i flera veckor. Brukara kunna göra bra fynd när de sänker reapriserna ytterligare efter ett par veckor.

Mia sa...

Anonym// Men att köpa via adlibris förtar ju lite av själva bokrea-känslan. Jag köper en del böcker under året från dem, men under rean är det bokhandlarna som gäller.

Hannah// Ja, det gäller att ha lite is i magen och invänta slutrean då man kan göra de riktiga fynden.