torsdag, februari 15, 2007

Landstingsgrupp och årsmöte

Kom inte åt att blogga igår p g a landstingsgrupp hela dagen, följt av årsmöte i Värnamo. Att få använda datorn hemma kvällstid är inte det lättaste när yngste sonen lagt beslag på den...

Landstingsgruppen hade sin samling på Rås gård utanför Tranås. Ett väldigt rogivande och mysigt ställe. Inte minst bjöds det på god mat! Förutom ärenden till landstingsstyrelsen diskuterades miljöfrågor. Vi hade besök av Mats Calmerbjörk, miljöchef, och det blev en intressant diskussion om miljöfrågor ur landstingsperspektiv. Miljömedveten som Calmberbjörk är, åkte han givetvis bil driven på biogas till samlingen.

Uppsnappat på gruppmötet igår:
Marianne utbrister med ett stort leende "Det är väl en bravad att bli omkörd av AC två gånger, men ändå komma före honom hit!" Svaret blev: "Använde GPS". Vad lär man sig av det? Jo, att det går fortare att komma fram med hjälp av en traditionell vägbeskrivning:-)

På kvällen hade jag förmånen att vara inbjuden som talare på Kristdemokraterna i Värnamos årsmöte. Jag berättade lite om vårt arbete i den nya landstingsledningen, mitt uppdrag som ordförande i UKD och om kultur i vården. Det är alltid troligt att vara ute och träffa lokalavdelningsfolket. Stämningen var god! Extra kul att Christer Fjordevik fick vitsippspriset.

Inga kommentarer: