lördag, februari 17, 2007

Årets första träningsmatch

Sitter på ett hotellrum i Södertälje och passar på att blogga lite medan äldste sonen + hans två kompisar vaknar till liv. De var på Stone Sour på Fryshuset igår och det blev sent innan de somnade. Inte många knop där inte nu:-) Givetvis blir det ett stopp i Norrköping på vägen hem för att se IFK spela. Ingick så att säga i dealen när jag körde dem till konserten:-) Maken kommer upp med buss. Vi har som tradition att se en träningsmatch varje år i Norrköping. Vem vet om det blir fler i år?

Själv hade jag en trevlig kväll hemma hos Hannah&Andreas. Väldigt god lasagne och blåbärspaj. De hade fått det så mysigt hemma. Tack för en trevlig kväll! Kan erkänna att jag är ganska stolt över att jag lyckades fixa en biljett till en av sonens kompisar som inte fått tag i konsertbiljett. Biljetten fixades en kvart innan insläppet öppnade.

Har sett fram emot att se IFK spela igen. Lite trist att så många spelare är borta. Men kul att se Sama i den vita tröjan igen. Hoppas att Viktor tar vara på chanserna han får och spelar till sig en plats på högerbacken. Junisarna får ju en chans att presentera sig.
Dags för frukost. Ses om ett par timmar vid konstgräset!

Inga kommentarer: