torsdag, maj 22, 2008

En liten halsning fran Bryssel

Ber om ursakt for att prickarna saknas, men befinner mig i en servicebutik med fyra datorer att hyra i Bryssel.

Nu har vi ett par timmar egen tid och jag har passat pa att bara flanera runt, ata belgisk vaffla, ta lite foton och kopa choklad till barnen. Basta kopet ar utan tvekan Kane's nya cd. Langtar tills jag kommer hem och kan lyssna pa den.

Nu ar det ju ingen semestertripp till Bryssel, utan en studieresa och vi har besokt Kommissionen och fatt information om agendan for kultur. Detta besok har hittills varit det mest intressanta. Det handlade om vilka mojligheter det finns att oka det kulturella utbytet med andra EU-lander. Aven den svenska representationen har besokts for information om hur man jobbar med att bevaka svenska intressen inom kulturomradet. Vi fick oss en inblick i hur forhandlingarna gar till och att de kulturella skillnaderna ar tydliga vid forhandlingsbordet. Igar var vi hos AER. Imorgon ar det tva studiebesok innan vi far hem.

Vi tar oss runt med hjalp av apostlahastarna och Eva har en stegmatare. Ska bli intressant att summera dessa dagars promenader. Hotellet vi bor pa ar frascht. Extra plus for omeletten till frukost! Dock finns det en viss avundssjuka vad galler storleken pa rum, om det finns badkar eller morgonrock pa rummet...

Efter middagen igar var vi nagra stycken som sag CL-finalen. Vilken rysare!

Ikvall blir det middag pa en fiskrestaurang! Det finns dock en kottratt...

Inga kommentarer: