lördag, augusti 23, 2008

Hellre en apelsinätande medresenär

Sitter på ett fullsatt tåg på väg hem från Stockholm. Patrik Ekwall brukar gnälla över apelsinätande medresenärer i sin blogg. Jag skulle föredra dem 10 gånger av 10 jämfört med den äldre herre som sitter bakom mig och konstant harklar slem! USCH! Det är inget trevligt att höra. Har ingen mp3 med mig och det var en STOOOOR miss. Det kommer INTE att hända någon mer gång! Jag blir tokig snart och det är långt kvar innan jag ska byta tåg i Nässjö. I bistron är det knökafullt. Hm.

Igår var en dag med sammanträden men också tillfälle att träffa god vänner som jag träffar allt för sällan. Det blev en mysig men något kylig kväll på en altan i Täby med mycket skratt och god mat & dryck. Jag tackar speciellt för lånet av strumporna!
Det var mysigt att vakna i morse och gå ner till ett fint dukat frukostbord och äta tillsammans med vänner i lugn och ro. Vilken bra start på lördagen. Detta är stunder som sätter jag värdesätter stort. Kanske värdesätter jag dessa stunder så högt eftersom de infaller så sällan?

Inga kommentarer: