onsdag, juni 18, 2008

Ridå!

Det var inte ens nära. Var var det svenska spelet? Svenskarna hängde inte med. Inte blev det bättre med trebackslinje heller. Kort sagt, ridå! Pinsamt dåligt.

Ryssarnas offensiva och snabba spel var enormt bra och det är ett under att förlusten inte blev större. Den ryska defensiven blev inte ens prövad. Det var ryska män mot svenska pojkar. Den ryska björnen besegrade en tafatt Bamse (Sportbladets pinsamma förstasida idag). Som Hedlund sa; Man ska inte sälja skinnet förrän björnen är skjuten.

Vi diskuterade kort spelarnas insatser. Maken vill ge Hansson, Stoor och Isaksson godkänt. Han plussar för Ljungberg i andra halvlek. Jag nöjer mig med Isaksson. Övriga höll inte måttet. Jag förväntade mig mer. Mycket mer.

Reinfeldt borde ha hållt sig hemma. Hoppas att han flög reguljärt, annars blev det en dyr resa.

Imorgon läser jag inte tidningarna. Än en gång har jag, övriga svenska folket och svensk media haussat landslaget . Att vi aldrig lär oss. Sverige är inte bättre. Maken hade tyvärr rätt. Surt!

Dags för generationsskifte inför VM i Sydafrika. Börjar likna Bengan Boys och vi vet ju hur det går för svensk handboll idag...

Nu lägger jag min gula tröja på tvätten.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Ja igår kollade till och jag på fotboll Mia. Och jag håller med dig..fy så dåligt de spelade. Ingen gnista liksom och släppte taget. Hoppas du får en fin midsommar ändå!
Kram
Maria LB

Mia sa...

Maria// Skrattade när jag läste din kommentar. Tråkigt att du inte fick se bättre svenskt spel när du väl tittade:-)
Trevlig midsommar!
Kram

Anonym sa...

Ha ha...jo men jag kollade även när Sverige vann...
Och midsommaren har varit bra den också!
Kram