lördag, juni 14, 2008

Snöpligt!

Sverige slarvade bort poängen på övertid. Man var inte riktigt på tå ända in till pipan ljöd och det straffade sig. Hårt. Så onödigt att släppa till. En poäng hade nästan varit som en liten seger. Tyvärr föll det mesta av det svenska spelet ihop i andra när Zlatan inte fanns på plan. Rosenberg är inte den där starke bollmottagaren och spanjorerna har inte alls samma respekt för honom som för Zlatan.

En kompis till mig har messat mig under matchen om hur dålig och räddhågsen Micke Nilsson är. Jag håller inte med. Visst var han ute i korvkön ett par gånger i inledningen av första halvlek, men han spelade upp sig. Tycker att han är resolut och vågar också gå fram. "Räddhare" är väl inte direkt något som man sätter som mellannamn på Nilsson.

Stoor imponerade! Spelade med pondus.

Varför väntade Lagerbäck med att byta så länge när det var uppenbart att Elmander och Larsson var slutkörda? Taktiskt miss.

En halv minut från att vinna "vadet" över maken. Surt! Det handlar om prestige!

I matchen mellan Grekland-Ryssland hoppas jag på oavgjort. Vill inte att Grekland har tre poäng när de möter Spanien som är färdiga.

Innan nästa match startar är det dags att äta något. Kanske smörgås med skivat kokt ägg, lite majonnäs och svart stenbitsrom. Enkelt och gott.

Inga kommentarer: