torsdag, oktober 30, 2008

Mycket runt IFK nu

Man törs knappt koppla upp sig för att läsa senaste nytt om IFK. För mycket skrivs det nu. Det är lite turbulent och spelare försvinner. Att spelare försvinner är dock väntat och i en del fall faktiskt önskvärt. Men det känns ändå jobbigt att spelare som man gillar väljer att lämna klubben.

Dagens tråkiga nyheter:
Spong till Gais. Väldigt tråkigt för IFK och tyvärr väntat att han inte skulle bli kvar. Spong har visat bra karaktär och vilja när det gått som tyngst. I flera matcher har jag tyckt att han varit bäste IFK:are. Men han hade tyvärr bara ett ettårskontrakt. Bara att säga grattis till Gais som gratis får en slitvarg som alltid ger allt. Tack, Spong och lycka till!

Bamberg jagas av allsvenska klubbar. Också det väntat. Vill dock gärna se honom i den vita tröjan nästa år igen. Men jag förstår om IFK inte kan tacka nej om anbudet på honom blir högt. 2009 kommer att bli ett "eklutens år".

Dagens positiva nyheter:
Det finns intresse för Amuneke! Sälj!

Man vill bygga spelet kring Burkhardt nästa säsong och han vill vara kvar. JA! En Burken i form är guld värd för IFK:s spel.

Ska man summera dagens nyheter så kanske det trots allt väger över till det positiva. Vardagen och livet går vidare även om det är på fotbollens bakgård. Värre var att rörmokaren glömde stänga av vattnet, så jag har fått ägna morgonen åt att svabba och storstäda badrummet...

Inga kommentarer: