måndag, oktober 06, 2008

Valde ceasarsallad före andra halvlek

Kvällens match blev precis som befarat, ett par steg tillbaka. Hoppet som börjat spira förbyttes via ett skitmål snabbt till djupaste pessimism.Chansen att verkligen haka på om en kvalplats gick om intet. Vad pysslar spelarna med? Borde man inte kunna visa mer i en match där så mycket står på spel?!? Jag fattar ingenting.

När strömmen kom tillbaka på Parken var det dags för mig att kliva av tåget. Valde att inte följa andra halvlek via nätet. Det blev istället en god ceasarsallad på Aquavit grill & raw bar på hotellet. En helhetsupplevelse för både öga och gom. Bra mycket trevligare, det kan jag garantera! Törs man ta upp kameran imorgon vid frukosten? Finns så många fräscha detaljer som man kan hämta inspiration ifrån.

Uppförsbacken är fortsatt lika tung och lång till kvalplatsen. Det är bara att börja rulla upp stenen igen. Skönt med speluppehåll. Det håller ångesten i schack.

Maken och jag åker till Bratislava-Wien-Budapest om ett par dagar och råkar befinna oss i Budapest på lördag när Ungern-Albanien spelar. Troligtvis tillbringar vi lördagskvällen därmed på Ferenc Puskas Stadium. Förhoppningsvis bjuds vi på en roligare match än den som spelades på Parken ikväll.

Hm. Inser nu att det kan vara makens fel att IFK fick stryk. Vad jag förstår via messen tog han ingen promenad i andra halvlek...

Fler kommentarer om matchen hittar du här.

Pontus, har svårt att säga grattis till segern eftersom IFK såååå mycket hade behövt de tre poängen. Men, jag förstår att segern var rättvis...

1 kommentar:

Helena och Pontus Karlsson sa...

Jag kan bara beklaga att IFK inte räcker till i allsvenskan. Till nästa säsong får man hoppas på ett möte i svenska cupen mellan IFK och GAIS.